Pot au Feu danoise
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet koges ca. 5 min sammen med de hele peberkorn, hvorefter kødet tages op og skylles.
Kødet koges i nyt hold vand tilsat bouillonterning, timian og laurbærblad, ca. 4 dl væde. Koger ca. 15 minutter under låg ved svag varme. Derefter tilsættes grøntsager og der koges igen videre ved svag varme i 15 min. Nu tilsættes kartoflerne og disse koger med de sidste 15 minutter. Smages til med salt og peber. Inden servering drysses med finthakket persille. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 11734 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne