Skipperlobescoves
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i kvadrater på ca. 1 1/2 cm og får et opkog i vand, 5-10 min. Tag det op i en sigte og skyl det af.
Kødet sættes derefter over at koge i bouillon, kom løg, laurbærblade, peber og lidt salt ved. Bring det i kog og skum suppen. Der skal være så meget bouillon, at kødet er godt dækket. Læg låg på gryden og lad det stå for svagt blus i ca. 1 1/2 time. Kartoflerne skrælles og skæres i tern, kom dem i gryden efter 1 1/2 time. Lad dem koge ud så retten jævnes. Smag til med salt og peber. Lav smørtern og vend dem i fintklippet purløg. Retten kommes i et varmt fad og smørtern fordeles hen over. Server rødbeder og rugbrød til. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 16712 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer palmqvist2000 - 2007-10-08 10:27:31 Giv retten et drys purløg, når den serveres. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne