Finns Grydesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret brunes let i en stor støbejernsgryde eller wok. Boven brunes, og vendes et par gange.
Gulerødder, løg og hvidløg pilles og skæres i halve, og fordeles på begge sider af kødet. Bouillonterningen smuldres og fordeles på samme måde. Der hældes vand ved. (hold øje med det undervejs) Hele molevitten skal stå og småsimre under låg 1.5 til 2 timer til kødet er mørt. Kød og grønsager tages op, væden står stille et øjeblik og drysses så med hvedemel, koges op igen og spædes op med piskefløde (masser) og lidt kulør, samt ribsgele. Serveres med kartoffelmos og grøntsagerne fra stegningen. |
|
Opskriften er vist 46568 gange,
og udskrevet 1044 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2011-11-06 07:01:50 Ja den var god, den med grøntsagerne. Grøntsager der har kogt så længe, har ingen smag/næring tilbage, smager ikke godt. Kog friske nye gullerødder, porre i passende stykker og evt. fine ærter blandet med perleløg til. Susan - 2010-03-21 13:53:22 Rigtig god opskrift - dog lidt komisk, da der står serveres med grøntsagerne fra stegningen, og opskriften er til 6, der er jo lige før det kan udløse en slåskamp og de 2 gulerødder og div. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne