Grøn pesto
Hovedingrediens : Nødder - Pinjekerner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom alle ingredienser i en blender, og hak det til en jævn og glat
masse.
Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 168411 gange,
og udskrevet 4811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (95 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2020-10-17 14:28:59 Mangler angivelse af basilikum mængde. Derfor kan jeg ikke bruge den. Stine - 2019-10-06 15:07:29 Et bundt er et vidt begreb. Der bør være vægt angivelse på! Jeg vælger en anden opskrift. grethe fich-olsen - 2015-03-22 13:25:13 pesto! alt skal skylles og tørres i et rent klæde,1 stort bundt persille, 1 stort bundt rucolasalat, 3-4 fed hvidløg,1 bundt basilikum,1 halv glas capers,1 lille håndfuld græskarkerner,alt blendes til det har en rigtig fin konsistens,smag det til. med salt og olivenolie.det må ikke blive flydende.Det er snart påske,så jeg bruger det også til lam med til tilbehør.sidst jeg lavede pesto brugte jeg det som dip til små crostini (små kiks),kan købes i Irma.velbekomme grethe Fich-Olsen,Slagelse morjens - 2013-04-20 18:33:59 Fantastisk! man kan dog sagtens halvere mængden af olie - den bliver en anelse mere grov i strukturen, men smager stadig afsindigt godt! anonym - 2012-04-20 19:39:00 hold da op Mie, mon ikke du skulle til at kigge på de positive sider af livet og tale pænt til sine omgivelser!!! alternativt så lad være med at kommentere på det.. det her er kvalitet og rene råvarer, det kan man ikke sige om det syntetiske affald man kan købe på glas... Madelsker - 2011-12-13 13:24:34 hold da op det smager godt! Lene og Mikkel - 2011-08-06 19:30:34 Vi nøjedes med 3 fed hvidløg og synes stadig det var i overkanten. Ellers fin opskrift. Berit - 2011-06-20 17:18:01 Super lækker. Jeg tilsatte saften af en citron, det gjorde den endnu mere lækker. Skole pigen - 2011-05-22 15:20:59 Jeg skulle finde noget pesto til madpakken, for min mor syntes at det færdiglavede var for dyrt. Så jeg fandt denne opskrift, men opskriften var alt for stor, så tog bare halvdelen af opskriften, nu passer det til min madpakke behov og den er super lækkert :D Nina - 2010-08-28 22:36:56 Undskyld jeg siger det, men det ligner ik pesto særlig meget på billedet mette maler - 2010-07-22 19:54:06 pinjekerner kan erstattes med solsikkekerner som er knap så dyre og man kan erstatte basillikum med rucolasalat Camila - 2010-07-06 19:29:46 Jeg syntes den var god men det var lidt for meget med 4 fed hvidløg :D hilsen mig pigen på 11år :D jeanette - 2010-04-21 16:41:30 Jeg kom heller ikke så mange hvidløg i, og jeg ristede lige pinjekernerne først, men en super lækker pesto. Slut med at købe den færdiglavet! Lex - 2010-01-30 20:43:12 Den smager godt nok, men synes personligt at 4 fed hvidløg var lige lidt for meget, hold da op . Charlotte - 2009-10-12 18:08:08 Rie. Det er rigtigt. (: Men jeg tror nu jeg vil prøve med denne her oppe. Sker der noget hvis man bruger tørret basilikum? Rie - 2009-08-21 17:15:47 C Larsen - det der er da ikke pesto, men ukogt pastasovs uden kød ;) Opskriften hér er tilgengæld meget lækker! C. Larsen - 2009-08-19 23:41:55 den bedste og nemmeste pesto. Tag 4 tomater og skær dem i kvarter, 4 hvidløg, evt. persille. en chilli uden kerner, salt og peber, og blend til til en slags sauce. Den er nem og holder i en uge, hvis ikke man laver så stor en portion, at noget kan fryses ned. Tilsæt andre krydderier du kan li - spinat, ærter m.v. i blendingen. Fås ikke bedre og billiger, i forhold til at pesto koster langt over 30 kr. for et mindre glas. Du kan gøre det meget nemmere selv. Jeg undgår altid pinjekærner, for så smager det lidt af "nødder" og det ønsker jeg ikke Gert - 2009-08-17 10:06:10 Lotte. Det kan sagtens holde sig i køleskab i en uge, du skat bare hælde lidt olivenolie hen over som et låg. og derefter film. lotte - 2009-04-05 09:00:43 Er der nogen der kan fortælle mig hvor længe den kan holde i køleskab? terese - 2007-10-13 09:49:40 super nem og lækker Sidsel K - 2006-12-25 13:56:22 M persille smager det ikke så stærkt! sofus - 2005-01-01 01:01:01 Hvor længe kan det holde? Birgitte - 2005-01-01 01:01:01 man kan altid bytte basilikum ud med persille eller dild Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Slut med at købe færdig pesto, dette her er da så nemt og jeg synes også at det smager meget bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne