Auberginepure
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : |
|
|
Auberginen skrælles og deles på langs. Koges i letsaltet vand ved middel varme med den buede side nedad i ca. 10 min., eller i mikroovn 3-4 min.
Lægges til afdrypning i en sigte.
Tryk væsken ud. Blend auberginen, smag til med citronsaft, salt & citronpeber og hvidløg. Tilsæt evt. et par spsk. græsk yoghurt.
Kan anvendes som tilbehør til såvel kød- som fiskeretter, middags- som frokostretter, lunt som koldt. Kan sammenlignes med hummus.
|
|
Opskriften er vist 22167 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2014-05-19 21:26:26 Brugte hytteost i stedet for græsk yoghurt og undlod citron, men den smagte rigtig godt alligevel. Det gode er at den ikke smager af så meget, før man krydrer den, så pureen kan tilpasses alle smagsvarianter og fungere som tilbehør til mange ting (brød, gulerod, knækbrød, til kødretter osv.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne