Kalkunstrimler med grøntsager og ananas

Kalkunstrimler med grøntsager og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunstrimler med grøntsager og ananas, billede 4 Kalkunstrimler med grøntsager og ananas, billede 1 Kalkunstrimler med grøntsager og ananas, billede 2 Kalkunstrimler med grøntsager og ananas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunkød i strimler
2 spsk.hvedemel
 vindruekerneolie til bruning
3 porer skåret i skrå skiver
1 grøn peberfrugt i tynde strimler
1 rød peberfrugt i tynde strimler
1 gul peberfrugt i tynde strimler
3 tomater i både
4 Ananasringe fra dåse
 Salt
 
 Sauce:
1 spsk.majsmel
1 dl.Ananasjuice fra dåsen
2-3 spsk.hvidvinseddike
3 spsk.sojasauce
1 dl.bouillon eller vand
1 spsk.skrællet, finthakket ingefær
 
 Pynt:
 Bredbladet persille eller kruspersille
 
 Tilbehør:
 Kogte, løse ris
 
Opskrift:
Bland kalkunkød og mel i en plastpose og ryst melet godt ind i kødet. Brun kødet i olie på panden, tag det op og kom det i en gryde.


Opvarm lidt olie på panden og svits porrer og peberstrimler et par minutter. Tilsæt tomater og ananas, som er skåret i trekanter, og vend lidt rundt i blandingen. - Kom den derpå i gryden til kødet.


Rør alle ingredienserne til saucen sammen og hæld den i gryden. Kog retten i 5 minutter.

Smag til med salt og vineddike og tilsæt bouillon, hvis saucen er for tyk.

Servering:
Ved serveringen pyntes retten med bredbladet persille eller kruspersille og serveres med kogte, løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 23136 gange,
og udskrevet 1063 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-04 18:34:26
super ret nem og lave smager super

  -   2009-02-26 16:13:21
Den er vildt god. Man kan også lave små skåle med tibehør som i ristaffel og man kan sagtns bruge kylling i stedet for kalkun. Men super lækker!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
den er virkelig lækker jeg gir den et et 10 tal fra mig prøv den

  -   2005-01-01 01:01:01
Til saucen brugte jeg 2 tsk. stødt ingefær i stedet for frisk, og saucen kan for øvrigt blandet i en melryster.

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk god ret...prøv den !!!