Kronhjort medaljoner
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medailloner:
Medaillonerne krydres med salt og peber og steges rosa på panden i smør og olie, hviler herefter, før de anrettes. Tilbehør: På panden vendes svampe og de marinerede tranebær, til de er blanke. Sauce: Når medaillonerne er stegt af, koges panden af med balsamico, herefter tilsættes fløden og denne koges ned til den ønskede konsistens. Smages til med salt og peber, evt. lidt kulør. Grønsager: Kartoflerne skrælles og koges næsten færdige. Herefter ristes kartoflerne på en pande i fedtstof, til de er gyldne. Grønsagerne, 3 slags efter sæson, koges "al dente". Anretning: Medaillonerne skæres igennem og anrettes på leje af svampe og bær, pyntes med grønsager efter årstiden. Hertil serveres kartofler, gerne som ristede kartofler. |
|
Opskriften er vist 71003 gange,
og udskrevet 2400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (201 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Sovsen kan sagtens laves sammen med tilbehøret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne