Selleribøf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sellerien skrælles og skæres i skiver, koges i letsaltet vand 10-12 minutter.
Vend skiverne i pisket æg, og herefter i rasp blandet med lidt salt. Steges derefter på panden. Løget skæres i skiver og steges på panden. Serveres med f.eks. kartofler og stuver grønkål. |
|
Opskriften er vist 125719 gange,
og udskrevet 3071 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-11-05 01:00:47 tzakiki smager også perfekt til. Ko "rene" kartofler 15 min., drys 1 skefuld olie ovenpå, og drys godt med salt. I ovnen i ca 30 min., så de bliver sprøde (skrællen skal ikke af - købes som rensede kartofler - lysegule) Emilie - 2010-09-22 18:07:48 Jeg kogte sellerien i lidt boullion, det gav lidt ekstra smag, og så serverede jeg tomatsalat med mozzarella, frisk basilikum og oliven til samt løgrelish, dvs. løg stegt med spidskommen og cayennepeber og bagefter overhældt med lidt citronsaft og salt. Frisk salat passer godt til, så retten ikke bliver for tung, som jeg mener paneret mad ofte bliver. sara - 2010-06-14 17:13:05 super lækkert det smager himmelsk Inge - 2010-03-06 14:56:20 En dejlig ret også for ikke vegatarer. Vi serverer den normalt a la Wienerschnitzel med en skive citron, kapers, peberrod og ansjoser. jesper - 2010-01-01 20:05:42 som pip skriver skal sellerien ikke koges, ellers bliver de porøse. man kan dog blanchere. husk at vende sellerien i mel inden den vendes i æg. ellers hænger paneringen ikke ordentligt ved Ole - 2009-02-27 19:39:49 Jeg vendte lige tilbage til barndommen i Brønshøj igen - Herligt Per - 2008-09-14 09:39:21 På billedet har vi brugt pandestegte tomater med lidt strimlet basilikum Else Marie - 2008-03-20 10:34:31 I mit barndomshjem var tilbehøret følgende lagt på bøffen i nævnte rækkefølge: Kogte macaronihorn, revet ost og smeltet smør. Det smager pragtfuldt, min mand krydder med ketsjup. Hanne Hansen - 2007-05-01 18:10:18 Selleriskiverne behandles som anført. Stuvet spinat samr ristede champignonskiver serveres til. Bethina - 2007-02-26 19:21:27 Smager meget bedre end forventet :-) mona - 2005-01-01 01:01:01 Ikke alle vegetare spiser æg, man kan i stedetfor vende sellerierne i meljævning Mads K - 2005-01-01 01:01:01 Super!! Også til børn... pip - 2005-01-01 01:01:01 sellerien skal ikke koges før den steges. mig - 2005-01-01 01:01:01 super vegetarret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne