Biscotti med mandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, sukker, vanille, evt. citrusskal, anis og bagepulver. Saml det med æggene og ælt de grofthakkede mandler i.
Tril dejen til pølser, ca 2 cm. og sæt dem på bagepapir. Pensl med sammenpisket æg. Bag dem ved 180 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter. Skær dem ud i tommelfingerbrede, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100 grader C. alm. ovn, til de er tørre og sprøde ca. 1½ time. Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse. |
|
Opskriften er vist 98540 gange,
og udskrevet 2299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2020-02-26 13:20:57 Meget hårde anonym - 2012-09-15 14:36:49 Brug max 150 gr rørsukker og bag mandlerne ca. 8-10min ved 180gr inden de æltes i dejen. Lad vær med at hakke dem. Kom evt et nip salt og et nip kardemomme i dejen. Ellers en god opskrift :) Fruen - 2012-08-09 14:38:45 Helt suveræne! Droppede citronen, undlod at hakke mandlerne og gav dem godt et kvarter ekstra i ovnen - de er SÅ gode! Per - 2009-07-11 12:19:15 Vi glemte vist at pensle med æg på billedet, så de bliver nok mere gyldne. Det er nemmest at rulle dejen på et godt melet bord. k - 2008-02-15 13:44:17 Alt for søde Astrid - 2007-11-13 23:59:27 De er lækre, men måske lidt for søde. Klassiske Biscotti. anne-sofie - 2007-08-16 20:33:33 de smager bare skønt ;) Laila Haslund - 2007-05-08 13:47:48 De smager bare alt for godt. Kathrine - 2007-03-03 11:20:57 hvis man bruger lidt chocolade bliver de superme!!! Max - 2005-01-01 01:01:01 Brug 125 g brun sukker og 125 g alm. sukker og lad være med at hakke mandlerne Sofie - 2005-01-01 01:01:01 jeg anbefaler dem!! de smager sk... godt!! Lera - 2005-01-01 01:01:01 De smager sq godt!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne