Kyllingefilet i butterdej
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefileten skæres i små stykker, og steges hurtigt på en meget varm pande. Gerne i en sojaolie, da det giver en god smag.
Derefter snittes spinaten i meget fine stykker, og butterdejspladerne rulles tynde. På en butterdejsplade, lægges en mængde spinat, og en smule kylling. Derpå lægges nogle snittede champignoner og der drysses med salt og peber, inden der lægges endnu en plade butterdej, der trykkes sammen med den i bunden. Det ser flot ud hvis det gøre med en gaffel. Derefter bages det hele til butterdejen begynder at få en flot gylden farve. Der kan evt. pensles med olie før bagning. Retten anrettes på en tallerken, med lidt grøntsager. |
|
Opskriften er vist 79774 gange,
og udskrevet 1561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-29 16:53:55 god med natural flødeost og purløg, porre osv.ca 200 grader i 20 min Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange grader skal det have? Mette - 2005-01-01 01:01:01 Det smager også godt med pasta til. Hvor lmange grader ska de have i ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne