Lammekød i karry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammehalsen ud i portioner.
Skyld og snit hvidkålen fint, pil løget og skær det i terninger. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm stykker. Varm fedtstoffet og svits det lidt. Kom kål, gulerødder og løg i gryden. Svits det. Kom vand, løvstikke, salt og peber i kålen. Læg lammekødet i gryden til kålen, lad det småsnurrer til kødet falder fra benene, og kål samt grøntsager er godt møre ca. 1 time. Smag retten til med citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13380 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne