Lammekød i karry

Lammekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammehals
1-1.5 kg.hvidkål
1 stortløg
4 gulerødder
30 g.fedtstof
2 spsk.karry
1 kvist løvstikke
2 dl.vand
 groft salt
 peber
0.5 citron saft heraf
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Skær lammehalsen ud i portioner.

Skyld og snit hvidkålen fint, pil løget og skær det i terninger. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm stykker.

Varm fedtstoffet og svits det lidt. Kom kål, gulerødder og løg i gryden. Svits det. Kom vand, løvstikke, salt og peber i kålen.

Læg lammekødet i gryden til kålen, lad det småsnurrer til kødet falder fra benene, og kål samt grøntsager er godt møre ca. 1 time.

Smag retten til med citronsaft, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 13380 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu