Flødestuvet kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skæres i tynde skiver og ligges i et smurt fad. Løget skæres ligeledes i små tern og blandes godt med kartoflerne. Mornaysaucen hældes over kartoflerne. Salt, peber og muskat tilsættes Kartoflerne stilles i ovnen i 45 min til 1 time på 200 grader.
Servering: Serveres som tilbehør til f.eks. rødt kød. |
|
Opskriften er vist 44217 gange,
og udskrevet 807 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2019-11-27 20:09:24 En det har intet med flødestuvet kartofler at gøre.. Desværre Andy - 2010-07-26 17:13:02 Til Kristine - Denne portion er til 2-4 personer... 2 der spiser meget eller 4 der spiser lidt... i stedet for 1 helt løg kan anbefales ½ løg og ½ porre... smager også brilliant... Kristine - 2010-04-05 20:26:52 Hvor mange er den her portion til ? Hans - 2007-10-20 17:08:49 jeg bruger porre istedet for løg .Det smager dejligt Jesper - 2007-10-13 16:12:14 Vi tilsætter hvidløg, det smager kanon godt! ninna - 2007-10-08 11:33:48 er der nogen der ved om man kan fryse flødekartofler Rio - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tilsætter et par dl mælk så der er lidt væde ved til sidst. Rigtig nemt at lave. Morten - 2005-01-01 01:01:01 Løg kan gøre retten en smule sur, så moderat med løg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne