Farseret kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Bland grofthakket lever (med kniv), finsnittet bladselleri, finthakket løg, basilikum, rosmarin og salt.
Opblød franskbrødet i lidt mælk. Tryk med let hånd det overskydende mælk af. Bland brødet med den krydrede lever og æggehviden. Kom blandingen i den rengjorte kanin. Sy sammen med bomuldsgarn. Kaninen gnides med lidt salt, pakkes med 5 stilke persille i en stegefilm. Læg kaninen i en bradepande eller et ovnfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader. Stegetid ca. 1 1/4 time. Stegefilmen fjernes de sidste 10 minutter. Persillen fjernes og kaninen efterbrunes under grillen. Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et dybt fad. Serveres med råstegte kartofler og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 12139 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne