Beuf stroganoff
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i strimler på 1x1 cm.
Løg pilles, hakkes og svitses i en gryde. Kødet tilsættes og brunes godt. Når kødet er godt brunet hældes der vand over til kødet er dækket, tilsæt tomatpure, paprika, salt og peber. Lad det småkoge til kødet næsten er mørt. (ca. 1½ time) Når kødet er næsten mørt, tilsættes cremefraiche og piskefløde, og smages til med salt og peber. Rør lidt rundt i gryden, og lad retten småkoge til den har fået den rette konsistens. Svits cocktailpølser og champignons i margarine på en pande, og kom det i retten 5 minutter før den skal serveres. Bemærk Retten kan jævnes med en meljævning. Serveres med kartoffelmos. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 117912 gange,
og udskrevet 5809 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Panda73 - 2011-10-05 14:16:23 Vil i øvrigt lige sige at jeg har fået Stroganoff på restaurant i Tjekkiet og den smager som denne. Der serveres den med ris, hvilket også er rigtig godt. :-) Panda73 - 2011-10-05 14:12:30 Den er bare super lækker. Jeg jævner den med lidt maizena og det gør den bestemt ikke ringere. anonym - 2010-04-02 09:58:35 Jeg holder meget af cocktailpølser, men som min salig far sagde: skæg for sig og snot for sig. Jeg giver Hans helt ret. Michael - 2010-03-25 21:09:11 Jo, der skal cocktailpølser i -- men brug ikke dem på dåse, de er kønsløse.. Brug dem i naturtarm (ferske og i pakker) -- dette gælder forøvrigt alle retter .-) Hans Riisberg - 2009-10-18 16:23:47 For himlens skyld lav denne ret UDEN cocktailpølser, med smager den ikke af andet (gælder iøvrigt alle retter hvor cocktail pølser indgår), uden smager denne ret fantastisk. anonym - 2009-09-14 14:51:36 Kan helt sikkert anbefales. Lavede det på mit arbejde og beboerne nærmest slikkede tallerknen. Jeg jævner med Maizena. Det gør bestemt ikke retten dårligere. Anniqa - 2008-06-12 17:40:18 Dejlig ret. Smagte rigtig godt og fik MEGET ros fra alle vi have på besøg. Vil bestemt lave den igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne