Pleskner
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk hviderne helt stive.
Pisk sukkeret i, lidt af gangen.
Rør blommerne i.
Sigt de to slags mel og bagepulver i dejen mens der røres.
Sæt dejen på bageplade med bagepapir med 2 teskeer. Bages ved 190 grader C. alm. ovn til de er gyldne ca. 8-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 106950 gange,
og udskrevet 2106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2023-10-23 07:24:54 Dette er ikke pleskner. De bliver desuden underligt gummiagtige Per - 2020-12-14 20:47:16 Hvis de falder lidt sammen, så giv de næste plader lidt mere Hemel - 2011-12-18 12:35:49 Mine blev som masrings bare ikke sprøde. Gad vide hvad der gik galt øv karoline - 2011-03-19 13:38:06 behøver der maizenamel Johanne og Victoria - 2010-02-04 14:51:18 De smager vildt godt mums..... de er bare lidt gummi agtige men pyt..:-) anonym - 2009-11-18 18:06:07 altså jeg plejer at lave dem med følgende opskrifter 1 Æg 60 gram sukker 60 gram mel boxfeldt - 2009-09-19 20:13:34 Hmmm, den opskrift jeg har på pleskner lyder på lige dele mel, sukker og margarine og ikke en døjt andet. anonym - 2008-12-10 13:31:40 Linda - Min mormors opskrift er: 2 hele æg vejes - lige så meget mel og lige så meget sukker som æggene vejer. Hviderne behøver ikke piskes stive først. Rørres sammen sættes af i meget små klatter på bagepapir og prikken over iét er en chokoladeknap som ligges på inden de kommer i ovnen, Nem opskrift, ungerne kan selv huske den og lave dem og æææælsker dem MUMS. Forøvrigt kan de også bages selvom det ikke er jul ;) Arense - 2008-11-30 21:59:43 Orh plesnker er bare det bedste, min far lavede dem altid til mig. De er især gode med glasur og flødeskum på, tror faktisk jeg vil til at lave nogle nu hehe ;) raje - 2008-11-16 14:43:41 Det er altså ikke pleskner, k.ersted - 2008-03-19 15:31:47 Min mors opskrift fra 1932: ½pund melis(flormelis), 4 æg, ½ pund mel. - Den virker!! Det gør denne opskrift også. vasstvei - 2007-12-09 14:26:25 Kakene, plesknerne, leges lagvis med krem og bringebærsyltetøy.Dessert til jul.Vi her i stavanger kaller det Katalanje kare! Gitte - 2007-12-04 12:40:36 Da jeg var barn lavede min søster og jeg tit pleskner, dengang var det dog kun æg, mel og sukker vi brugte. Det er nemmere for børn at huske dette hvis de vil overraske forældre med kager. anonym - 2007-06-16 12:35:46 hu .. har ikk smagt dem men de lyder da gode. . ! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Alletiders småkage hvis du hurtigt skal hygge med børnene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne