Marinerede stegte sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildefiléterne rengøres og vendes i mel tilsat salt og peber, hvorefter de steges i ca 5 minutter på hver side, til de er gyldenbrune. Herefter lægges de i lagen af sukker og eddike.
|
|
Opskriften er vist 18544 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Elinborg - 2012-09-25 12:55:08 Hvor lang er holdbarheden i lagen i køleskab? kimkaa - 2011-02-01 16:19:53 Ja, et døgn i lagen men læg gerne løgringe over sildene. Sæt evt. et par underkopper ovenpå for at holde dem nede i lagen.. May-Britt - 2010-04-01 17:28:34 de skal helst ligge til dagen efter så er de bedst synes jeg. lars kaiser - 2010-03-15 17:16:07 men hvor længe skal de ligge i lagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne