Gulerodspate
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne svitses i olien 5 min. Tilsæt gulerødderne. Der lægges låg på gryden, og grønsagerne simrer ca. 10 min.
Grahamsbrødet smuldres meget fint og kommes i grønsagerne de sidste par min. Gryden fjernes fra varmen. Når grønsagerne er lidt afkølede, røres persille, tamari og fløde i. Der smages til med salt og peber. Æggene røres grundigt i plantefarsen et ad gangen.
En aflang bageform smøres og farsen kommes i.
Patéen bages i vandbad i 200º varm ovn 50-60 min. og afkøles.
Velegnet til pålæg og burgere og til frysning.
|
|
Opskriften er vist 17704 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2010-03-27 17:36:50 1/7-2008. Rigtig god opskrift. Brugte 150 g. porre/forårsløg og 600 g. gulerødder og 2 del fløde. Grahamsbrød kan erstattes af rasp. Bagte kun pateen i 40 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne