Nøddekager med sirup 02
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i to lige store stykker, der rulles ud til pølser i ca. 4 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i køleskab, så de er lettere at skære. Af hver pølse skæres ca. 50 stykker, som anbringes på en bageplade med god afstand, idet kagerne under bagningen flyder lidt ud. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 12122 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Dorrit Pedersen - 2007-12-16 13:11:32 Jeg har bagt disse kager mange gange og de bliver bedre /anderledes hvis der kommer dobbelt så meget sirup 1 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne