Nøddesmåkager med chokolade uden mel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne fra æggene piskes meget stive, mens hasselnødderne hakkes i blenderen. Sukker, chokoladedrys og hasselnødder blandes, og det hele vendes forsigtigt i de stiftpiskede æggehvider.
Sættes i små toppe på en plade med bagepapir og bages i forvarmet ovn ved 175° i ca. 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 32715 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Gertrud - 2016-04-23 23:54:58 Skal æggeblommerne også bruges, eller er det som beskrevet kun æggehviderne? ruth - 2015-12-03 15:30:59 Er det kun æggehviderne der bruges. Gitte - 2015-03-22 13:06:18 Hvor skal blommerne bruges ? Simone - 2008-12-21 17:57:15 De lyder rigtig lækre, jeg skal bage dem i morgen med min mor, så vi kan få dem juleaften. Vi glæder os til at smage dem :) Jill - 2005-01-01 01:01:01 2tal go opskrift!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne