Perlehønebryst med champignon og portvinssauce
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : Red : |
|
|
Perlehønebrysterne gnides med krydderierne. Brunes på begge sider over ikke for stærk varme i smørret, der er tilsat olie. Vildtskyen tilsættes, og derefter fløde 13%. Kødet steges ved svag varme i ca 15 min., tages derefter op, og holdes varmt.
De snittede champignons svitses i lidt smør, portvin tilsættes og blandingen hældes i skyen. saucen bringes til kogepunktet og jævnes med smørbollen. Til sidst tilsættes piskefløden, og saucen snurrer nogle minutter. Smag til. Tilbehør: Serveres med salat, samt små persille dryssede kartofler. |
|
Opskriften er vist 20787 gange,
og udskrevet 1026 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne