Skinkemignon a la efterår

Skinkemignon a la efterår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.skinkemignon
1 fedhvidløg
 persille
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.karry
1 tsk.grønsagsbouillon
1 æble, elstar
0.25 lilleselleri
5-6 gulerødder
 kartofler
 maizenamel
 
Opskrift:
Der laves en stor "lomme" i skinkemignonen, hvori der lægges persille og 1 fed hvidløg, der er blevet delt i 2. Snør skinkemignonén med husholdningsgarn eller bomuldssnor.

Skinkemignon svitses i jomfruolivenolie, og spidskommen tilsættes, medens der svitses. Når skinkemignonen er pænt gylden tilsættes selleri skåret i små firkanter, dernæst gulerødderne ligeledes skåret i tern.

Vand tilsættes, således skinkemignon er dækket 3/4. dernæst tilsættes karry og grønsagsbouillon, samt æblet.

Dette koges under låg i ca. 25 minutter, dernæst vendes skinkemignon og der koges ca. 15 minutter.

Skinkemignon tages op og skæres ud i tynde skiver.

Der laves ikke decideret en sauce, men maizenamel tilsættes i gryden idet der samtid piskes, hvorved grøntsagerne piskes ud og er med til at jævne saucen.

Retten er færdig og den smager helt perfekt.





karakterer:
Opskriften er vist 36174 gange,
og udskrevet 1163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-01-28 17:43:44
Æblerne skal vel med mellem selleri og gulerødder ?? mvh Morten

  -   2016-12-17 18:53:49
Jeg gav nok lidt ekstra spidskommen, men til gengæld ikke karry. Jeg kom 2-3 gulerødder, 2 skrællede belld viscounter æbler, 2 persillerødder og 6 små kartofler i. Næste gang tager jeg et par kartofler mere. Da kødet var færdigt blendede jeg grøntsagerne i sovsen og smagte til med salt og peber. Skøn suppe som vi spiste med brød og kødet til.

  -   2010-08-31 16:41:22
Nem at tilberede og smager godt, jeg kom to fed hvidløg i, kartoflerne er ikke nævnt som om de skal i retten så de blev halveret og bagt i ovnen.