Kylling i chilichokoladesovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Til sovsen skal du bruge en portion af ChiliJohns magic, tilsat ganske lidt stødte nelliker og kanel. Varm lidt olie i en gryde og brænd krydderiblandingen af. Hæld lidt øl i, for eksempel en halv Corona og en kop kaffe samt pureret tomat.
Så dumpes en plade mørk chokolade ned i gryden sammen med tre slags chili, som du har hakket: serrano, chipotle og jalapeno. Smag til med salt. Lad chokoladen smelte og sovsen boble, mens du steger nogle kyllingebryster, krydret med lidt hvid peber. Når de er færdige og pænt brune, lægger du dem på et fad og hælder chili-chokoladesaucen henover. Pynt med ristede sesamfrø. |
|
Opskriften er vist 13047 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer rene - 2008-08-26 18:49:34 ChiliJohns magic ja bare jeg viste hvad det er. ikke nemt at skaffe noget man ikke ved hvad er anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det ville være rart med mængdeangivelser! Og hvad kan man bruge i stedet for ChiliJohns magic? hanne eskesen - 2005-01-01 01:01:01 for upræcis opskrift, umuligt at skaffe chilijohns magic |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne