Kylling i chilichokoladesovs

Kylling i chilichokoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Magic
 Kanel
 Stødte nelliker
 Kyllingebryster
 Hakkede Chipotle- Serrano- og jalapenochilier
 Pureret tomat
 lidt øl
1 plademørk chokolade.
 Salt
 hvid peber
 Olie
1 kopkaffe
 
Opskrift:
Til sovsen skal du bruge en portion af ChiliJohns magic, tilsat ganske lidt stødte nelliker og kanel. Varm lidt olie i en gryde og brænd krydderiblandingen af. Hæld lidt øl i, for eksempel en halv Corona og en kop kaffe samt pureret tomat.

Så dumpes en plade mørk chokolade ned i gryden sammen med tre slags chili, som du har hakket: serrano, chipotle og jalapeno. Smag til med salt. Lad chokoladen smelte og sovsen boble, mens du steger nogle kyllingebryster, krydret med lidt hvid peber. Når de er færdige og pænt brune, lægger du dem på et fad og hælder chili-chokoladesaucen henover. Pynt med ristede sesamfrø.





karakterer:
Opskriften er vist 13045 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-26 18:49:34
ChiliJohns magic ja bare jeg viste hvad det er. ikke nemt at skaffe noget man ikke ved hvad er

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ville være rart med mængdeangivelser! Og hvad kan man bruge i stedet for ChiliJohns magic?

  -   2005-01-01 01:01:01
for upræcis opskrift, umuligt at skaffe chilijohns magic