Krikand á l'orange
Hovedingrediens : Svømmefugle - Krikand Indsendt : Red : |
|
|
Ænderne gøres i stand og gnides ind og udvendig med salt og peber. Der skrælles 4 tynde strimler af appelsinerne og en strimmel lægges i hver and. Ænderne lukkes med kødpinde og brunes i margarine. Derefter tilsættes bouillon og hvidvin. Ænderne lægges på siden og småsteger under låg i ca. 1 time. Resten af appelsinskallen skrælles af og skæres i tynde strimler. Appelsinstrimlerne koges i 10 minutter i vand. Appelsinskallerne drypper godt af. Saften presses af appelsinerne. Ænderne tages op når de er møre. Appelsinsaften hældes i stegeskyen og saucen koges ind. Jævnes med maizena udrørt i vin. Saucen smages til med salt og peber og halvdelen af appelsinstrimlerne tilsættes. Resten drysses over ænderne og saucen ved anretningen.
|
|
Opskriften er vist 22755 gange,
og udskrevet 701 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne