Krikand á l'orange

Krikand á l'orange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Krikand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 unge krikænder
30 g.margarine
2 dl.vildtbouillon
2 dl.tør hvidvin
2 appelsiner
2 tsk.maizena
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Ænderne gøres i stand og gnides ind og udvendig med salt og peber. Der skrælles 4 tynde strimler af appelsinerne og en strimmel lægges i hver and. Ænderne lukkes med kødpinde og brunes i margarine. Derefter tilsættes bouillon og hvidvin. Ænderne lægges på siden og småsteger under låg i ca. 1 time. Resten af appelsinskallen skrælles af og skæres i tynde strimler. Appelsinstrimlerne koges i 10 minutter i vand. Appelsinskallerne drypper godt af. Saften presses af appelsinerne. Ænderne tages op når de er møre. Appelsinsaften hældes i stegeskyen og saucen koges ind. Jævnes med maizena udrørt i vin. Saucen smages til med salt og peber og halvdelen af appelsinstrimlerne tilsættes. Resten drysses over ænderne og saucen ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 22755 gange,
og udskrevet 701 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu