Grillspyd med krydret kalvekød og tomat-salsa

Grillspyd med krydret kalvekød og tomat-salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalveklump
 
2 spsk.karry
1 dl.yoghurt naturel
½ spsk.salt
 
 Tomat-salsa
4 tomater
1 salatløg
1 agurk
1 grøn peberfrugt
1 spsk.olivenolie
½ limefrugt
1 spsk.tabasco eller anden chilisauce
 salt
 
4-8 kuvertbrød
 
Opskrift:
Bland karry, yoghurt og salt i en rumlig skål. Skær så kalvekødet ud i tern på ca. 3 x 3, så det kan side på et grillspyd. Kom kalvekødet ned i skålen til karryblandingen og lad det marinere i køleskabet 1 time. Tag så kødterningerne op og sæt dem på grillspyd.

Tomat-salsa:
Tomaterne skæres i små tern på ½ x ½ cm. Kernerne skrabes ud og smides væk. Løget hakkes fint. Agurken flækkes på langs, og kernerne skrabes ud med en teske. Agurken og peberfrugten skæres i tern på samme størrelse som tomaterne. Alle grøntsagerne blandes med olivenolie, fint revet limeskal og saft af den halve limefrugt. Dette er en salsa, og den smages nu til med tabasco og salt.

Tænd grillen.

Pensl den rene grillrist med lidt olie og grill spyddene i ca. 3-5 min på alle 4 sider Server tomatsalsaen og lune kuvertbrød til det grillede kalvekød

Tips:

Grillet brød passer også godt til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 24872 gange,
og udskrevet 848 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu