Grillspyd med krydret kalvekød og tomat-salsa
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Bland karry, yoghurt og salt i en rumlig skål.
Skær så kalvekødet ud i tern på ca. 3 x 3, så det kan side på et grillspyd.
Kom kalvekødet ned i skålen til karryblandingen og lad det marinere i køleskabet 1 time.
Tag så kødterningerne op og sæt dem på grillspyd.
Tomat-salsa: Tomaterne skæres i små tern på ½ x ½ cm. Kernerne skrabes ud og smides væk. Løget hakkes fint. Agurken flækkes på langs, og kernerne skrabes ud med en teske. Agurken og peberfrugten skæres i tern på samme størrelse som tomaterne. Alle grøntsagerne blandes med olivenolie, fint revet limeskal og saft af den halve limefrugt. Dette er en salsa, og den smages nu til med tabasco og salt. Tænd grillen. Pensl den rene grillrist med lidt olie og grill spyddene i ca. 3-5 min på alle 4 sider Server tomatsalsaen og lune kuvertbrød til det grillede kalvekød Tips: Grillet brød passer også godt til denne ret. |
|
Opskriften er vist 24913 gange,
og udskrevet 851 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne