Kaninragout
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : Red : |
|
|
Partér den istandgjorte kanin.
Krydr stykkerne med salt og peber.
Pil løget og skær det i ringe, Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i ringe. Skold og flå tomaterne. Befri champignonerne for rodskive, skyl dem grundigt,. De største deles en gang. Lad olien blive varm i en stegegryde. Brun kaninstykkerne på alle sider. Kom løgringe i og lad dem snurre med få min. Drys melet i gryden og tilsæt peberfrugtringe og tomater. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i gryden. Tilsæt bouillon og lad ragouten snurre ca. 50 min., eller til kødet er mørt. Kom champignon i gryden og lad retten snurre endnu 5 min. Smag evt. til med mere salt og peber. Kom ragouten i et halvdybt fad. Skyl, tør og hak persillen. Drys den over ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 20667 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne