Kaninragout

Kaninragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kanin, flået og renset
 salt
 friskkværnet peber
1 løg
2 grønnepeberfrugter
4 tomater
3 spsk.olivenolie
250 g.champignon
2 spsk.hvedemel
2 fedhvidløg
3 dl.bouillon
1 bdt.persille
Opskrift:
Partér den istandgjorte kanin. Krydr stykkerne med salt og peber.

Pil løget og skær det i ringe, Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i ringe. Skold og flå tomaterne. Befri champignonerne for rodskive, skyl dem grundigt,. De største deles en gang.

Lad olien blive varm i en stegegryde. Brun kaninstykkerne på alle sider. Kom løgringe i og lad dem snurre med få min.

Drys melet i gryden og tilsæt peberfrugtringe og tomater. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i gryden. Tilsæt bouillon og lad ragouten snurre ca. 50 min., eller til kødet er mørt.

Kom champignon i gryden og lad retten snurre endnu 5 min. Smag evt. til med mere salt og peber.

Kom ragouten i et halvdybt fad. Skyl, tør og hak persillen. Drys den over ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 20667 gange,
og udskrevet 498 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu