Rødvinsmarinerede steaks på grill med vinsmør
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Marinering (6 timer før):
Kog rødvin og krydderier i et par minutter. Afkøl marinaden helt. Kom de 4 steaks i en frysepose og hæld marinaden ned i posen således, at marinaden omslutter kødet og luk så posen tæt. Læg posen i køleskabet i ca. 6 timer. Vin-Smør: Lad smørret blive blødt. Si marinaden fra de 4 steaks over i en gryde og kog den ind til ca. 5 spsk. og afkøl den. Pisk så marinaden i smørret og tilsæt hakket persille. form kugler af vin-smørret og afkøl dem. Grøntsags-spyd: Kog kartoflerne ca. 20 minutter og pil dem. Pil perleløg og skyl sherrytomaterne. Sæt kartofler, løg og tomater skiftevis på spydene. Pensl spydene med olie. Krydr med salt og peber. Grilning: Tænd grillen. Grill først grøntsagsspydene c. 5 minutter på hver side. Tør de 4 steaks i køkkenrulle og pensl dem med olie. Grill dem 2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Når der pipler lid rød kødsaft op er en steak medium. Når kødsaften er klar, er den gennemstegt. Drys med lidt salt. Varm kuvertbrødene på grillen til sidst og server dem til. |
|
Opskriften er vist 14098 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne