Bøfsandwich med chili, avocado og grillede majskolber
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Tænd grillen.
Snit forårsløgene fint. Flæk chilien, fjern kernerne og finhak chili-kødet. Rør herefter de snittede forårsløg og den finthakkede chili op med cremefraiche i en skål og smag til med salt. Skyl avocadoerne, flæk dem og tag stenene ud. Skræl avocadoerne og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver på langs, pres limesaft ud over skiverne, det giver både smag og bevarer avocadoens flotte farve. Krydr skiverne med lidt salt og peber. Skræl majskolbernes dækblade af og fjern også hårene. Pensl kolberne med olie og grill dem så i 10-15 minutter, de skal vendes ofte. Hold dem varme under stanniol mens bøfferne grilles. Form det hakkede oksekød til 4 flade hakkebøffer og pensl dem med olie. Pensl også grillristen og anbring den ca. 5 cm. over gløderne. Grill bøfferne ca. 5 minutter på hver side til de er gennemstegt, og krydr dem med salt og peber. Tag bøfferne af og læg så brødskiverne på grillen og lad dem blive lune, ven dem et par gange. Så bygger vi bøfsandwicherne. Kom først de 2 salatblade på brødskiven, oven på anbringes den grillede bøf, så avocadoskiverne og creme fraiche-blandingen og sluttelig den anden skive brød. Server med de grillede majskolber. |
|
Opskriften er vist 36850 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2018-01-16 14:50:51 Til en bøfsandwish hører der en brun sovs til ellers er det en burger, hilsen fra en jyde Anja - 2010-08-12 11:11:16 En bøfsandwich er en sandwich med bøf i uanset om den er med brun sovs, spejlæg eller som her med chili moi - 2008-02-02 12:25:16 sku ikke sådan en bøfsandwich de serverer i det jyske....... har ikke smagt det endnu, men lyder en smule weird..... men giver den da en chance.. stine - 2007-12-14 16:43:36 hvor er den brune sovs henne,, Hanne.Frederiksberg - 2005-01-01 01:01:01 Retten smager rigtigt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne