Grillet bøf af tyndstegsfilet
Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Couscous salat:
Kom de forkogte couscous i en gryde og hæld kogende vand over som anvist på pakningen, eller kog ris i stedet. Hæld olivenolie og saften af den halve citron over. Skær blegselleri, agurk, avocado og tomat i små stykker. Klip purløget fint. Bland det hele i den afkølede couscous og smag til med salt og peber. Citron-smør: Rør 50 g. blødt smør med reven skal af ½ citron og saften fra samme halve citron og smag til med hvid peber. Grilning af bøfferne og aspargesene: Tænd grillen. Rodenderne på aspargesene kan være seje og brækkes eller skæres derfor af. Aspargeserne pensles med olie og grilles ca 2 minutter på hver side. Læg dem på en tallerken, drys med salt og hold varme, læg evt. en anden tallerken over dem. Tøt de 4 bøffer i køkkenrulle Og pensl dem med olie. Grill dem ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Krydr bøfferne med salt og peber og server dem med grillede asparges, rørt citron-smør og couscous salat. Tips: En tommelfingerregel: Når det pibler lidt rødt kødsaft op, er bøffen medium. Når kødsaften er klar, er bøffen gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 26508 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kasper larsen - 2005-01-01 01:01:01 det er en super god ret.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne