Poulardbryst med thai curry og ris med friske majs
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og steg poulardbrysterne med skindsiden nedad. Når de er gyldne, vendes de og tilsættes thai curry pasta og 1 kop vand. Lad det simre 10 minutter. Vend brysterne undervejs. Kog ris efter vejledning. Med en kniv skæres majskernerne fri fra kolben og koges med risene de sidste 4 - 5 minutter, vend til sidst med plukket koriander. Halver agurken og fjern kernerne. Snit agurken groft og vend med snittet rødløg og plukket koriander. Rør eddike og sukker sammen og kom det henover. Serveres til de stærke "bryster" og de gode ris.
|
|
Opskriften er vist 10297 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne