Kanin med sennep
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen skæres i 8 stykker.
Løg og gulerod skæres i skiver og lægges i en skål (ej metal) sammen med kaninstykkerne og bouquet garni Hæld hvidvin og eddiken over, og giv et drys salt. Lad kaninen marinere tildækket i min. 2 timer og meget gerne natten over i køleskabet. Halvdelen af smørret og senneppen røres blankt i en lille skål. Kaninen tages op af skålen og aftørres. Gem marinaden. Gnid kaninen med smør/sennepblandingen. Fold en baconskive om hvert kaninstykke. Læg kaninstykkerne i et ovnfastfad og steg dem i en 200 grader varm ovn i 25-30 minutter, eller til kødet er mørt. Dryp med lidt af marinaden, hvis er ved at tørre ud under stegningen. Kog marinaden i 10 minutter til den tykner. Tag kaninen ud af ovnen, tildæk den så den kan holde varme evt. i bunden af ovnen. Fjern bouquet garnien og kog fadet af med marinaden i 5 minutter. Si nu marinaden over i en tykbundet gryde og hæld fløden ved og kog i yderligere 5 minutter. Pisk resten af smørret og senneppen i saucen. Smag til med salt og peber. Serverer kaninstykkerne dækket af saucen og garner med purløg |
|
Opskriften er vist 16456 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne