Ovnstegt poulard
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Se efter om den færdigrensede poulard er gjort hel ren indvendig.
Gnid poularden indvendig og udvendig med salt og smuldret rosmarin. Læg tynde baconskiver på risten i bardepanden og sæt panden i en kold ovn. Tænd ovnen og sæt termostaten på 175 grader. Lad oularden stege til den er mør ca. 2 timer. Spæd med lidt bouillon under stegningen. Tag poularden ud af ovnen og kog bradepanden af med resten af bouillon og fløde. Smag til. |
|
Opskriften er vist 7863 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne