Kogt poulard i selleri

Kogt poulard i selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storpoulard
20 hvidepeberkorn
2 laurbærblade
1 stortløg
2 gulerødder
1 stortknoldselleri
2 kvistetimian
1 spsk.groft salt
5 dl.piskefløde
100 g.smør
 
Opskrift:
Læg poularden i en gryde med koldt saltet vand og kog op. Gør grøntsagerne i stand imens, hæld dem ned til poularden når vandet koger og kog det hele i 30 min.

Tag så den hele selleri op og lad resten koge 30 min. til. Sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde og kog ind til ca. ½ l. Skum undervejs for fedt og urenheder.

Mens fonden koger ind skæres selleri og poulard i mundvenlige stykker og kødet saltes.

Når fonden er reduceret tilstrækkeligt hældes piskefløden ved og det hele simrer videre, til saucen er lækker og cremet.

Så varmes poulard- og selleristykker i saucen, som i sidste øjeblik monteres med en klat smør lige inden der bliver sagt: "værsgo".

Tilbehør:
Friske danske pillekartofler pyntet med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 6326 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu