Kogt poulard i selleri
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Læg poularden i en gryde med koldt saltet vand og kog op. Gør grøntsagerne i stand imens, hæld dem ned til poularden når vandet koger og kog det hele i 30 min.
Tag så den hele selleri op og lad resten koge 30 min. til. Sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde og kog ind til ca. ½ l. Skum undervejs for fedt og urenheder. Mens fonden koger ind skæres selleri og poulard i mundvenlige stykker og kødet saltes. Når fonden er reduceret tilstrækkeligt hældes piskefløden ved og det hele simrer videre, til saucen er lækker og cremet. Så varmes poulard- og selleristykker i saucen, som i sidste øjeblik monteres med en klat smør lige inden der bliver sagt: "værsgo". Tilbehør: Friske danske pillekartofler pyntet med persille. |
|
Opskriften er vist 6321 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne