Helstegt fransk poulard
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Gnid poularden indvendig med salt og fyld den med hvidløg, laurbær, timian og peberkorn. Bare del hvert af løgene i fed, lad feddene beholde skallen på og så ind i poularden med dem. Det lyder voldsomt, men resultatet bliver meget delikat og ikke spor hidsigt.
Tag et rigeligt stort stykke bagepapir.
Gnid det med smør eller olie, læg poularden med brystet nedad på bagepapiret og pak den godt ind.
Læg den indpakkede poulard i et ildfast fad og bag den i ovnen ca. 50 min. ved 225°. Resultatet er en poulard der både er stegt og bagt og kød, der har taget smag af alle krydderierne indeni. Partér poularden og anret det saftige kød i et fad og hæld stege-skyen over. Anden sauce er unødvendig. Tilbehør: Groft brød eller Hasselback-kartofler og en frisk salat - så er succesen hjemme. |
|
Opskriften er vist 11715 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne