Dampet poulard med jomfruhummer
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Rens og snit grønsagerne og læg halvdelen i en stor gryde. Gnid poularden indvendig med salt og peber, læg den over grønsagerne, tilsæt 1 dl vin og lad den dampe forsigtigt 50 minutter under låg, evt. i ovnen.
Fjern rygskjoldene på jomfruhummerne, men lad halespidserne sidde på. Rist halvdelen af de tiloversblevne skaller og hoveder hårdt i lidt smør. Tilsæt peber, koriander, laurbærblad og timian. Kom den anden halvdel af urterne ved sammen med fløde, resten af vinen, hønsefond, tomater og hvidløg. Kog saucen stille igennem og reducer den til ca. halvdelen. Si saucen og hold den varm i gryden. Kom aspargesene i kogende vand med lidt citronsaft, giv dem et opkog og lad dem trække 3 min. i vandet. Dryp dem af i en sigte, og hold dem varme i rent viskestykke. Server den dampede poulard med jomfruhummere, asparges, kørvel, nye kartofler og den varme sauce. |
|
Opskriften er vist 8232 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne