Poulard med basilikum
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør poularderne. Kom en håndfuld basilikum i hver poulard sammen med 3-4 stilke persille og en lille klat smør. Luk med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Krydr med salt og peber og smør fedtstof ud over bryst og lår. Læg de fyldte poularder i en smurt bradepande. Pil løgene og skær dem i både. Skær tomaterne i kvarter. Læg løg og toamter i bradepanden. Kom lidt olie over. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i 1-1 ¼ time, til poularderne er gennemstegte.
Serveres med flute, løse ris eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 5347 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne