Hønsekød med mandler og safran
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Lad olien blive varm og brun fjerkræstykkerne. Kom dem i et ildfast fad. Svits løg og hvidløg i olien. Hæld vin, bouillon, safran og persille ved og krydr med salt og peber. Lad det koge sammen og hæld det herefter over kødet i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i en 180 grader varm ovn i 45 min. Pil og hak æggene fint. Drys dem over den færdige ret.
|
|
Opskriften er vist 6902 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne