Rødbedepoulard

Rødbedepoulard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
2 rødbeder
3 dl.tør hvidvin
5 dl.kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser)
 salt
 peber
 margarine (mælke- og soyafri)
 maizena
 
Opskrift:
Kyllingerne parteres og indmad, gump og vingespidser kommes i en gryde med 1/2 l vand, hvor de får lov at simre - jo længere jo bedre. Imens skrælles og rives rødbederne. Kyllingestykkerne brunes i en gryde og krydres med salt og peber. Vin og fond tilsættes og retten snurrer under låg i 20 min. Kyllingestykkerne tages op og lægges i et fad i en varm ovn, mens rødbederne sauteres i margarine og overhældes med suppen. De koger ved pæn varme i 10 min. Sovsen blendes og smages til med salt og peber. Jævnes evt med maizena. Retten serveres med ovnbagte skivede kartofler i fad med timian og tør hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 6638 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu