Kanin-rillettes
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
For- og bagben skæres af kaninen, og ryggen deles i 4 stykker.
Flæsket skæres i terninger.
Kom fedt, flæsketerninger, timian og hvidløg i en tykbundet gryde. Når fedtet er smeltet, tilsættes kaninstykkerne som gyldnes let. Hæld to glas vand i gryden og lad det koge med låg på over meget svag ild i 4 timer. Fjern benene til slut. Trævl kødet op med en gaffel og kom grydens indhold i en eller flere postejforme. Rilettes nydes med godt brød og rødvin. De kan holde sig længe i køleskabet, hvis man husker at holde overfladen forsegle med smeltet fedt. Tips: Rilettes er et gammelt fransk ord, der betyder "små stykker kød hakket fint". Man kan lave rillettes af kanin, men de kan også tilberedes af svinekød og fedt, de kan også laves på and. Det er en specialitet fra egnen omkring Le Mans og Tours i Vestfrankrig. |
|
Opskriften er vist 17746 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne