Poularde i flødesovs
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Poularden soigneres, og deles i 9 eller 12 dele. Hvidløg pilles og hakkes fint, indgnides i poularden. Løg pilles og hakkes fint. Champignon renses for jord og skæres i 1/4. Spæk skæres i fine tern. Purløget skæres fint. Persillen hakkes fint. Piskefløden piskes og stilles på køl.
Spæk sauteres af en en gryde, når de er brunet af brunes kyllingstykkerne af, tages, straks op efter bruning, nu tilsættes champignon de må gerne få farve, derefter de fint hakket løg, når løgene er blevet blanke tilsættes hvidvin og reduceres/nedkoges 1/3, når dette er sket til sættes puolarden og hønsebouillon, dette koges under låg i ca 45 min. Der skal nu tilsættes ca 1 dl hvidvin, poularden stykkerne tages op og saucen jævnes med marizanamel udrørt i lidt vand. Saucen tilsmages med hvid peber, paprika, salt. Må gerne have en kraftig smag. Saucen koges op med poularde, den pisket flødeskum og krydderurterne vendes i saucen, når dette koger igen skal den straks serveres
Hertil bør der serveres en stegt el. kogt kartoffel F.eks Braiseret kartoffel, eller hasselbagt, nye frisk kogte kartofler m/ smør. |
|
Opskriften er vist 7895 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne