Laksefarseret poulardterrin
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Udben poularden ved at skære den op langs ryggen og arbejde langs benene hele vejen rundt, fjern også lårbenene. Træk lårbenet ind i kroppen. Hak laksekød med skalotteløg og salt på foodprocessor og tilsæt fløde og æg. Krydr med peber og muskatnød og tilsæt mandelfliser. Læg den udbenede poulard på skindsiden og fold den ud. Fordel de blancherede, godt afdryppede spinat- og rosmarinsalatblade uden den grove del af stokken på indersiden af poularden. Læg farsen på og saml poularden op om fyldet. Læg den i en smurt terrinform med sammenføjningerne nedad. Læg låg på og bag den i ovnen ved 200° i ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 6079 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne