Poulard med estragon og frisk spinat
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : |
|
|
Skær 1 økologisk citron i kvarte stykker og prop dem op i poularden sammen med et halvt bundt estragon. Drys indvendigt med salt og peber og luk med en tandstik eller en kødnål.
Gnid poularden med to rundhåndede klatter smør. Læg den i en lille bradepande og steg den i ovnen ved 225 grader C i en times tid. Sæt en bradepande under til skyen. Sigt skyen over i en lille gryde. Tilsæt 2 ½ dl kyllingebouillon og kog igennem et par minutter. Jævn med maizena og smag til med salt, peber og friskhakket estragon. Smørsteg ½ kg babyspinat ganske kort ved god varme i en pande. Parter poularden og server med små nye kartofler, grønne asparges og den lune spinat. |
|
Opskriften er vist 7379 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne