Poulardgryde med tomater

Poulardgryde med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 poulard
 salt
 peber
 fedtstof
 
2 løg sammen
1-2 fedhvidløg
1 dl.tomatpure
1.5 dl.halvtør hvidvin
1 ds.flåede tomater
 salt
 peber
 laurbærblade
 timian
 
Opskrift:
Del en poulard i portionsstykker og gnid dem godt med salt og peber. Brun stykkerne i fedtstof i en gryde og brun derefter 2 grofthakkede løg sammen med 1-2 delte hvidløgsfed. Rør 1 dl tomatpuré ud i 1½ dl halvtør hvidvin og hæld det over i gryden. Kog igennem kort og tilsæt 1 dåse flåede tomater. Krydr med salt, peber, laurbærblade og timian. Lad det snurre under låg i 45-50 minutter eller til alt er mørt. Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 5565 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu