Poulardgryde med tomater
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : |
|
|
Del en poulard i portionsstykker og gnid dem godt med salt og peber. Brun stykkerne i fedtstof i en gryde og brun derefter 2 grofthakkede løg sammen med 1-2 delte hvidløgsfed. Rør 1 dl tomatpuré ud i 1½ dl halvtør hvidvin og hæld det over i gryden. Kog igennem kort og tilsæt 1 dåse flåede tomater. Krydr med salt, peber, laurbærblade og timian. Lad det snurre under låg i 45-50 minutter eller til alt er mørt. Serveres med løse ris.
|
|
Opskriften er vist 5565 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne