Poulard i rødvin
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : |
|
|
Alt kødet skæres fra skroget. Alt fedt og skind skæres bort. Det rene poulardkød skæres i passende stykker.
Saucen: Alle grøntsagerne rengøres. Gulerødderne skæres i skiver, champignonerne halveres, løg og peberfrugt skæres i strimler. Det hele kommes i en gryde. Tilsæt rødvin, vand, bouillonterninger, timian, hvidløg og paprika. Når det koger, kommes kødet i. Rør rundt så det bliver blandet godt. Læg låg på og lad det koge svagt i ca. 25 min. Jævnes med maizenamel udrørt i vand og smages til med salt og peber. Drysses med hakket grønt. Kan serveres med kogte kartofler, blomkål eller ris. Pyntes evt. med peberfrugt. |
|
Opskriften er vist 5550 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Pagh - 2012-01-11 12:29:00 Det er en ganske almindelig hverdagsret. Ikke noget specielt. Måske den var blevet bedre, hvis det havde simret i et par timer, og så først tilsætte grøntsagerne ca. 10-15 min. inden retten skal spises, så de ikke bliver helt udkogte!? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne