Poulard i rødvin

Poulard i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1400 g.poulard
 
 Sauce:
2 gulerødder
2 løg
150 g.champignoner
1 peberfrugt
1 glasrødvin
2 dl.vand
2 bouillonterninger
 salt
 peber
1 grøn timian
1 spsk.paprika
2 fedknust hvidløg
 maizenamel
 lidt grønt
 
Opskrift:
Alt kødet skæres fra skroget. Alt fedt og skind skæres bort. Det rene poulardkød skæres i passende stykker.

Saucen:
Alle grøntsagerne rengøres. Gulerødderne skæres i skiver, champignonerne halveres, løg og peberfrugt skæres i strimler. Det hele kommes i en gryde. Tilsæt rødvin, vand, bouillonterninger, timian, hvidløg og paprika. Når det koger, kommes kødet i. Rør rundt så det bliver blandet godt. Læg låg på og lad det koge svagt i ca. 25 min. Jævnes med maizenamel udrørt i vand og smages til med salt og peber. Drysses med hakket grønt.

Kan serveres med kogte kartofler, blomkål eller ris.

Pyntes evt. med peberfrugt.





karakterer:
Opskriften er vist 5550 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-11 12:29:00
Det er en ganske almindelig hverdagsret. Ikke noget specielt. Måske den var blevet bedre, hvis det havde simret i et par timer, og så først tilsætte grøntsagerne ca. 10-15 min. inden retten skal spises, så de ikke bliver helt udkogte!?