Grilleret pousiner med parmaskinke
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Læg poussinerne på et skærebræt og fyld dem med fint hakket persille, hvidløg, salt og peber. Pensl dem med olie og steg dem på den nu lune grill. Vend dem ofte så de ikke bliver branket. Grill dem ca. 30 minutter i alt. Stil dem op og lad dem hvile 5 minutter på den kant af grillen der ikke er så varm. Læg et stykke parmaskinke henover og server. Server med kogte grønne bønner og evt en god salat.
|
|
Opskriften er vist 20474 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne