Poussiner med Noilly Prat-sauce
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog poussinerne i en gryde med vand tilsat salt og et par kviste løvstilke i ca. 35 min. Til saften fra lårene er klar og ikke rosa. Tag dem op.
Sauce: Kom Noilly Prat og bouillon fra kogning af poussinerne i en gryde og kog op. Jævn let med smørbolle rørt af smør og hvedemel og tilsæt fløde. Kog ca. 7 min., smag til og pisk smørret i. Fjern skindet fra poussinerne og skær kødet fra brystet, lad lårene være hele. Servér det med sauce og løse ris. Tips: Som ekstra tilbehør kunne dampet champignon og porrestykker (5 cm.) bruges, vendt i saucen. |
|
Opskriften er vist 22381 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Udmærket! - Den sovs kan bruges til meget andet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne