Egns-landkøkkenets kyllinger en cocotte

Egns-landkøkkenets kyllinger en cocotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 småkyllinger (poussiner)
20 perleløg
4 gulerødder
8 kartofler
½ selleri
½ bdt.timian
1 l.hønsesky (bouillonterning + vand)
 
Opskrift:
Poussinerne soigneres. Grønsagerne rengøres, skæres i mundrette stykker og svitses af. De hele poussiner svitses af, de skal bare antage farve. Det hele kommes i en støbejernsgryde eller cocotte og tilsættes hønsesky-fond. Låg kommes på og sættes i ovnen ved 200 grader C, i ca. 45 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 16522 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu