Egns-landkøkkenets kyllinger en cocotte
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Poussinerne soigneres. Grønsagerne rengøres, skæres i mundrette stykker og svitses af. De hele poussiner svitses af, de skal bare antage farve. Det hele kommes i en støbejernsgryde eller cocotte og tilsættes hønsesky-fond. Låg kommes på og sættes i ovnen ved 200 grader C, i ca. 45 minutter.
|
|
Opskriften er vist 16471 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne