Stegt poussin i vinsauce

Stegt poussin i vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 poussiner
100 g.perleløg
4 gulerødder
200 g.champignon
2 fedhvidløg
1 lilleknoldselleri
5 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Poussinerne flækkes. Brunes i en gryde sammen med de skårne løg, gulerødder i skiver, hele fed hvidløg og selleri skåret i mindre stykker. Kom hvidvin og ¼ l. vand i og lad det småkoge i en ½ time. Jævn saucen lidt og smag til med salt og peber.

Servér med ris eller stegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 15633 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu