Portvinspoussiner
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Poussiner:
Poussinerne gøres istand. Overhældes med portvin. Vendes jævnligt 5-6 timer. Tages op og smøres med Dijonsennep, vend dem i rasp. Placeres i en bradepande og overhældes med smeltet smør. Krydres med salt og peber. Steges midt i ovnen ved 225 grader C, i 25-30 minutter. Tilbehør: Spinaten ristes og krydres med salt og peber. Sukkerærter blancheres kort i vand med salt og en anelse sukker. Markchampignon ristes og cherrytomaterne sauteres kort i smør. Ryggen klippes af poussinerne og disse anrettes på den ristede spinat. Fordel garniture efter eget valg! Bradepanden koges af med portvin og fløde og nedkoges til en passende konsistens. Sigtes ikke. |
|
Opskriften er vist 15541 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Søren Mamsen - 2012-10-19 13:53:17 Den opskrift vil jeg prøve mvh Sm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne