Portvinspoussiner

Portvinspoussiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.poussiner
5 dl.portvin
 
 Tilbehør:
200 g.helbladet spinat
400 g.markchampignon
250 g.sukkerærter
150 g.cherrytomater
1 glasdijonsennep
20 g.sukker
 
800 g.små nye kartofler
 salt
 peber
150 g.smør
 fin rasp
 
 Sauce:
5 dl.piskefløde
 portvinsmarinaden
 
Opskrift:
Poussiner:
Poussinerne gøres istand. Overhældes med portvin. Vendes jævnligt 5-6 timer. Tages op og smøres med Dijonsennep, vend dem i rasp. Placeres i en bradepande og overhældes med smeltet smør. Krydres med salt og peber. Steges midt i ovnen ved 225 grader C, i 25-30 minutter.

Tilbehør:
Spinaten ristes og krydres med salt og peber. Sukkerærter blancheres kort i vand med salt og en anelse sukker. Markchampignon ristes og cherrytomaterne sauteres kort i smør.

Ryggen klippes af poussinerne og disse anrettes på den ristede spinat. Fordel garniture efter eget valg!

Bradepanden koges af med portvin og fløde og nedkoges til en passende konsistens. Sigtes ikke.





karakterer:
Opskriften er vist 15541 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-19 13:53:17
Den opskrift vil jeg prøve mvh Sm